Zhodnocení činnosti vlády P. Nečase a jeho ministrů práce

O činnosti vlády bývalého premiéra Petra Nečase z ODS a o jeho ministrech práce si můžete přečíst mnoho článků v různých rubrikách na těchto webových stránkách. Zde přinášíme několik nejnovějších informací, z kterých je patrné, že negativní důsledky činnosti J. Drábka, který byl ministrem práce a sociálních věcí od června 2010 do října 2012, bude muset společnost řešit ještě dlouho. Po Drábkově demisi nastoupila do funkce ministryně práce L. Mullerová, která vydržela na tomto postě necelý rok. V současné době řídí ministerstvo práce L. Koniček. Jaromír Drábek a Ludmila Mullerová jsou členy strany TOP 09 a Starostové.

Příspěvky

NkÚ našel v účetnictví MPSV nesrovnalosti za 11 miliard

16. 9. 2013

Další článek hodnotící činnost Ministerstva práce a sociálních věcí pod vedením J. Drábka a L. Mullerové ze strany TOP 09  a Starostové:

16. 9. 2013

Výsledky činnosti  exministra  práce J. Drábka ze strany TOP 09 a Starostové je popsána např. v tomto článku: Drábkův účet stále narůstá, ministerstvo kvůli dvěma systémům zaplatí skoro 800 miliónů navíc. Více si můžete přečíst zde: